DESPRE NOI 2022-05-12T14:16:06+00:00

 

 

 

URBAN21 – Good Food

URBAN21 s-a deschis in Martie 2011 din dorinta de a crea un concept intre ceea ce numim street food si fast food. In selectia meniului am incercat sa aducem cele mai cunoscute specialitati (Burger, Aripioare picante, Crispy si Kebab), toate preparate dupa retete proprii la care am adaugat ceva din experienta gastronomica internationala. Toate acestea, completate cu un loc in care puteti petrece impreuna cu prietenii cateva momente placute intr-o atmosfera deconectanta. Nu este un secret, calitatii si prospetimii produselor noastre, le acordam o constanta atentie. – URBAN21 – Good Food!

 

 

THE BURGER

Secretul unui burger bun consta in calitatea si prospetimea carnii, la care se adauga un amestec de condimente selectionate cu grija si, bineinteles, un sos bun de casa. Pus pe gratar inainte de servire, devine unul dintre cele mai gustoase sandwichuri. Pentru a capata savoare si intensitate gustativa, burgerii URBAN sunt preparati „in-house”, insotiti de arome deosebite si apetisante.

 

 

CRISPY STRIPS & CHICKEN WINGS

Pieptul de pui si aripioarele sunt selectionate, marinate si condimentate dupa reteta proprie. Invelite intr-o crusta crocanta si aromata, preparata zilnic de catre noi pentru a le pastra prospetimea si gustul autentic.

 

 

KEBAB & SHAORMA

Preparate din carne de vita sau pui, pe grill, acompaniate de legume proaspete, cartofi prajiti, branza feta si unul din delicioasele sosuri URBAN, aceste sandwichuri rulate intr-o lipie – SHAORMA sau servite intr-o paine pe vatra – PITA, au devenit una dintre specialitatile noastre cele mai apreciate.

 

BROWN BORDER

 

Un croissant si o cafea

URBAN CAFFE

 

 

Proaspat si Delicios

URBAN BREAKFAST

 

BROWN BORDER

Consulta Meniul si Comanda Acum!   0245 61 61 61

Descopera meniul complet
  0245 61 61 61 Cariere